Realizare Siteuri

SEOOptimizare site-uri pentru motoarele de cautare!
Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta proprietarii de website-uri sa aiba o vizibilitate mai bună site-ului web, implicit cresterea veniturilor.
Optimizarea pentru motoarele de cautare organica (Organic SEO) ajuta motoarele de cautare sa citeasca structura pentru site-ul web şi a pozitiona siteul web în consecinţă. Optimizarea pentru motoarele de cautarea este cea mai importantă parte a strategiei de vizibilitate in Internet, care vă ajută să atrageti mai mult trafic pe site şi pentru a va imbunatati rank-ul in motoarele de cautare.

SEO, Optimizarea poziționării la căutare, este un proces de perfecționare / favorizare a vizibilității paginilor web site sau web page în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. „Search Engine Optimization” (SEO, optimizare pentru motoare de căutare) este o subcategorie a marketing-ului online SEM, care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie.

Cum va putem ajuta?
Oferim un serviciu complet de analiza a site-ului, înţelegerea afacerii dumneavoastră, cautare de cuvinte cheie şi implementarea lor, lucruri care vor duce la cresterea vizibilitatii site-ului dv., o pozitionare mai buna in motoarele de cautare si o crestere a numarului de vizitatori, lucruri care vor duce la creşterea companiei si a volumului de vanzari.
Echipa noastra va crea o strategie de SEO urmând instrucţiunile şi obiectivele afaceri dumneavoastră. Pachetul nostru de SEO include:
Cautarea(identificarea) cuvintelor cheie
Analiza cuvintelor cheie
Analiza domeniului de activitate a firmei/companiei
Consolidarea link-urilor in paginile interne